.

.

VISOKOG KVALITETA, 1 Par Laser Ni Lampu Veličine 9*170*315-5 Teško Tip promjeru 9 mm Dužinu 315 mm Pogodan za Većinu Laser Rezanje Mašinu

VISOKOG KVALITETA, 1 Par Laser Ni Lampu Veličine 9*170*315-5 Teško Tip promjeru 9 mm Dužinu 315 mm Pogodan za Većinu Laser Rezanje Mašinu

KM 146.87
KM 137.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi


1 Par Laser Xenon Lampu Slobodna Isporuka
Puls Xenon Lampu 9*170*315-5
(Teško cijev)
Xenon je hemijska element sa simbol Ni i atomsku broj 54. To je bezbojne, gust, bez mirisa plemeniti gas našao u Zemljinu atmosferu u tragovima.Iako je obično unreactive, xenon mogu proći kroz nekoliko hemijske reakcije kao što formiranje xenon hexafluoroplatinate, prvi plemeniti gas jedinjenje biti gotov.
Xenon se koristi u flash lampe i luk lampe, i kao anesteziju. Prvi excimer laser dizajn je koristio xenon dimer molekula (Xe2) kao lasing medijum, i najranijih laser dizajn koristio xenon flash lampe kao pumpe. Xenon se koristi u potrazi za hipotetski lagano interakciji masivne čestice i kao ispuhati za ion potisnike u svemirski brod.
Prirodna xenon sastoji od osam stabilan izotopa. Više od 40 nestabilan xenon izotopa proći radioaktivnog, i odnos izotopa od xenon važan su alat za proučavanje ranu istoriju Solarnog Sistema. Radioaktivni xenon-135 proizvode beta propadanje od jod-135 (proizvod nuklearna fisija), i da je najznačajnija (i neželjena) neutronske apsorbira u nuklearnog reaktora.
Xenon se koristi u svetlu-emitira uređaje zvao xenon flash lampe, koristi u foto bljeskovi i strogoskopsko lampe; da uzbude aktivne srednje u laseri koji se onda stvaraju koherentna svjetlo; i, povremeno, u bactericidal lampe. Prvi pravi država laser, izmislio u 1960, je pumpa za xenon flash lampu, i laseri se koristi za napajanje inercijski pritvor fuziju su također pumpa od xenon flash lampe.
Laser kilu lampu, akronim teško xenon lampu. Jedan od najčešće koristi svjetla izvora za laser opremu, poznat u narodu kao laser xenon lampe, pulsed xenon lampe, je xenon-pun photocell ili flash lampu.
Veličine Objašnjenje :
Primjer : 9*170*315-5 Jedinica : mm
9 : Promjeru od cijev
170 : Arc dužinu
315 : Ukupne dužine
5 : Electrode promjeru
Također smo opskrbu Xenon lampu s drugim veličina, pogledajte nakon sto, ako ti je potrebno je jedan od njih, molimo vas da kontaktirate nas :
Laser Ni Lampu Paket :

Svojstva

:
Drugi
:
9*170*315-5
Korištenja:
Komercijalne Proizvodnje
is_customized:
Yes
Proizvod ime:
Xenon Flash Lampu,Puls Xenon Lampu
Materijal od Lampu Tijelo Zid:
Filter uv Kvarca i Stakla
Lampu Tip:
Teško Tip Lampu
Prijavu:
laser rezanje mašinu
pretvarati proizvodnju:
DA!

Kupci takođe biraju