.

.

Crveni Bakra Metal Flautu Dizi C-D Ključ Metal Flauta Jedan dio Prošaranog Flautu Instrumente Flauta samoodbrani Oružje

Crveni Bakra Metal Flautu Dizi C-D Ključ Metal Flauta Jedan dio Prošaranog Flautu Instrumente Flauta samoodbrani Oružje

KM 238.50
KM 205.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi


Crveni Bakra Metal Flautu Dizi C-D Ključ Metal Flauta Jedan dio Prošaranog Flautu Instrumente Flauta samoodbrani Oružje
Mi prodajemo takmičarski proizvoda. Molim te, ne poredim naše proizvode sa drugim nisku cijenu proizvoda, svaki proizvod ce biti provjerio zvuk profesionalni muzičar iznad 4 puta prije nego skladištu,mi neće poslati pozitivno proizvoda kupcima, slobodno da kupiš,dobiješ sve što platiš!
Samo je ime benda i ključ tragovi su ugravirano na frulu acquiescently, ako tražiš druge ugravirano obrazac ili reč sviđa slike pokazao kontaktirajte nas.
Cijena je upravo od C-D ključ, Molim vas, ostavite poruku da nam reći koji ključ želiš da kupiš kada napraviti red, inače ćemo srediti isporuka za nasumično, hvala vam za vaše razumijevanje!
Tamo je C, D, E, F, G Ključeve da biraš drugačije ključ sa različitim cijenu zbog drugačije veličini i težini, cijena G Ključ je najniže. ako ti treba drugi ključ, kontaktirajte nas da promenimo cijenu ili idi ispod veza provjeriti posljednji cijena :
E / F ključ, molim te, otvori vezu ispod :
http : //www.aliexpress.com/store/product/Red-Copper-Metal-Flute-Dizi-E-F-Key-One-Section-Metal-Flauta-Transverse-Flute-Musical-Instruments/1212802_32407575988.html
G ključ, molim te, otvori vezu ispod :
http : //www.aliexpress.com/store/product/Chinese-Flute-Red-Copper-Metal-Flute-Dizi-G-Key-One Section-Metal-Flauta-Transverse-Flute-Musical-Instruments/1212802_32407798011.html
Dodatke :
1* tkanine slučaj
1* Kineski Čvor
1* flautu membranu
1* dimo lepak
1* dimo zaštitnika
Bakra flautu rutinsko održavanje :
Bakra će oksidiraju, što je prirodna reakcija, kako da izbjegnu problemi tragovima oksidacije, uradimo test površinu tragovima oksidacije tretmanom, posle dva meseca posmatranja, boja je još promijeniti. To je također nije pogodan za oplate, jer prst rupe i izbuše također treba poliranje i grešaka, također odvjetnik oplate će to utjecati na zvuk, ako oplate dugo vremena, flautu površinu će nestati, pa razmotrimo dugogodišnji ne koristi takozvani tragovima oksidacije tretman i održavati prednosti bakra materijal sebe, tako da nećemo koristiti oplate.
Onda kako da riješimo tragovima oksidacije problem? Mi smo opremljena sa posebnim krpu za čišćenje, ako se pravilno koristi to može biti jako dobre rezultate.Način je da očisti thecopper dimnjak površinu koristio tkanina sa vodom za pola meseca, obriši oksidisano površina, isperi sa vodom i onda suv. Ponovi tri ili četiri puta za dva mjeseca kasnije, onda površinu neće biti oksidisano, uvijek će držati brass je boja. Onda može biti obriši opet nakon šest mjeseci, ili godinu dana kasnije. Novi bakra flautu treba da budeš strpljiva, neka nova bakra flautu oksidisano u prirodni ambijent za neko vrijeme, u isto vrijeme ti je stalo je to lako, flautu će biti veoma lepa. Ovo je posledica naše eksperimente, površinu neće tragovima oksidacije zajedno sa koristi put.
Titanijum, nerđajućeg čelika flautu zahtijeva malo održavanja, oni su pere, koroziju zaštitu, tragovima oksidacije otpora, obriši površinu sa mekanim platna, da će biti u redu .
Kvalitet Garantujem :
Mi smo profesionalni kraljevski imenovan odvjetnik tim osigura visoko kvalitetne proizvode i ispravi se pakuje u svaku isporuku.Sigurni smo da nam instrumenti su tačne ton, privlačno zvuči, glatko performans i dražesno izgleda. Svaki proizvod ce biti provjerio i testiran prije isporuka, tako da ćemo ti ponuditi proizvod dobar u kvalitet ali nisku cenu, mi smo mislili da će biti zadovoljan proizvod od nas.
Carine Oslobodi(Manje ili bez Carine Porez Za Vašu Robu!)
Ćemo brod predmet i izvještaj robu vrijednost od do 10.Možda ti treba da platiš bez carine.Ali carine će se otvoriti paket, i revalue proizvode ponekad,imamo dovoljno iskustva da ti pomognem da uzmeš proizvod kroz sigurno.
Vrati :
Ćemo povrat novca ako vas vratiti stvari u roku od 15 dana tvoj račun od sadržaj iz bilo kog razloga. Međutim, kupac bi trebao biti siguran da u stvari vratila u svoj prvobitni uslovima. Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kad su se vratili, kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka, i mi neće dati kupcu na povrat novca. Kupac bi trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka.
Kupac će biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari.
Povratne informacije :
Mi smo jako cijenim vaše mišljenje i sugestije kao kupca,dat ćemo sve od sebe da dobiti najviše pozitivan feedback na raspolaganju.

Svojstva

:
C Ključ, Ključ D
Rupa Dizajn:
OTVORI
E Mehanizam:
No
:
SevenAngel
:
0014 Metal Crveni Bakra Flautu
Ključ materijal:
crveni bakra
Ton:
C-D Ključ
Tijelo Materijal:
crveni bakra
Broj Rupe:
6 Ukazuješ Rupe
Površinu Materijal:
crveni bakra
Dužina:
60cm
smo ispekle:
Da

Kupci takođe biraju