.

.

Novi 12 Rupe Ocarina Altu C Ključ Flautu Ocarina Ručno Zelda Ocarina Crack Obojeni Crtež 12 Rupu Ocarina Folk Instrument

Novi 12 Rupe Ocarina Altu C Ključ Flautu Ocarina Ručno Zelda Ocarina Crack Obojeni Crtež 12 Rupu Ocarina Folk Instrument

KM 43.48
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi


Novi 12 Rupe Ocarina Altu C Ključ Flautu Ocarina Ručno Zelda Ocarina Crack Obojeni Crtež 12 Rupu Ocarina Folk Instrument
Ako ti si Rusije prijatelj, molim te, seti se da napišeš svoje puno ime tako da ti možemo dobiti paket uspješno!
Mi prodajemo takmičarski proizvoda. Molim te, ne poredim naše proizvode sa drugim nisku cijenu proizvoda, svaki proizvod ce biti provjerio zvuk profesionalni muzičar iznad 4 puta prije nego skladištu,mi neće poslati pozitivno proizvoda kupcima, slobodno da kupiš,dobiješ sve što platiš!
Ocarina je relativno vrsta jednostavno vjetar instrumente takozvani "pet minuta da naučiš muzički instrument", ako ti ne razumiješ muziku znanje, možeš naučiti od 6 rupe od ocarina.
Tamo je 6 rupe i 12 rupe ocarina. Oni su različiti u raznim oblicima, ali najveća razlika je drugačije glasne dometa, 6 rupe ocarina mogu raznijeti 10 stepeni zvuk, koristeći krst ukazuješ, može da se igra neko jednostavno melodije. 12 rupe ocarina mogu raznijeti 13 stepeni, zvuk, koristimo prikladan ukazuješ, mogu igrati većina pjesme.
glasne udaljenost : podijeljeno na soprano ocarina, altu ocarina, bass ocarina. soprano ocarina, kao ptice pevaju, altu ocarina smirena i pun, bass ocarina runda i duboko. Biram prema tvoja osobna preferencija, generale govoreći, C ključ ocarina je često koristi, onda G i F ključ.
Cijena ocarina je napravio prema proizvodnji i proces poteškoća, ocarina je napravio grnčarija, clay, knead rukom i onda zapali pečenje, to je teško da se i pjesmu. U procesu spaliti pečenje, zato što temperatura nije kontrolisano pa, neki od njih lako promijeniti,što vodi ne uspjeh, tako da koštati će se podići. I ocarina je ručni rad sa polako brzinu, pa cijena priručnik ocarina neće biti jeftino.
Tamo je 5 vrste obrazac, molim vas, ostavite poruku da nam reći što obrazac želiš da kupiš kada napraviti red, inače ćemo srediti isporuka za nasumično, hvala vam za vaše razumijevanje!
Ukazuješ Rupu : dizajnirao i u produkciji tuner lično, i garanciju savršen ton kvalitet, pogodan za ergonomske dizajn, više komfora da thefingers.
Raznijeti Rupu : koristiti napredne tehnologije, ton podešen za profesionalni tuner, zaobljeni uglu dizajn raznijeti rupu je više nauka očovjekoličena, keramičke materijal, ekološkog ne-otrovan.
Zvuk Rupu : zvuk rupa je napravljena da se dosljednost protoka zraka, pusti izgovor više puno.
Objesiti Konopac Rupu : družiti u vrat kad igraš da zaštiti ocarina dobro.
Obojeni crtež Majstora
Kvalitet Garantujem :
Mi smo profesionalni kraljevski imenovan odvjetnik tim osigura visoko kvalitetne proizvode i ispravi se pakuje u svaku isporuku.Sigurni smo da nam instrumenti su tačne ton, privlačno zvuči, glatko performans i dražesno izgleda. Svaki proizvod ce biti provjerio i testiran prije isporuka, tako da ćemo ti ponuditi proizvod dobar u kvalitet ali nisku cenu, mi smo mislili da će biti zadovoljan proizvod od nas.
Carine Oslobodi(Manje ili bez Carine Porez Za Vašu Robu!)
Ćemo brod predmet i izvještaj robu vrijednost od do 10.Možda ti treba da platiš bez carine.Ali carine će se otvoriti paket, i revalue proizvode ponekad,imamo dovoljno iskustva da ti pomognem da uzmeš proizvod kroz sigurno.
Vrati :
Ćemo povrat novca ako vas vratiti stvari u roku od 15 dana tvoj račun od sadržaj iz bilo kog razloga. Međutim, kupac bi trebao biti siguran da u stvari vratila u svoj prvobitni uslovima. Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kad su se vratili, kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka, i mi neće dati kupcu na povrat novca. Kupac bi trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka.
Kupac će biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari.
Povratne informacije :
Mi smo jako cijenim vaše mišljenje i sugestije kao kupca,dat ćemo sve od sebe da dobiti najviše pozitivan feedback na raspolaganju.ako ti se ne sviđa naše proizvode za bilo koji od razloga,molim te, slobodno da nam pošalje tvoje mišijenje,mi ćemo cenim to puno!Molim vas, pozovite me neposredno pre odlaska neutralan ili negativna povratne informacije!
2015 Novi 12 Rupe Ocarina Altu C Ključ Flautu Ocarina Ručno Zelda Ocarina Crack Obojeni Crtež 12 Rupu Ocarina Folk Instrument

Svojstva

:
Uzorak 1, Uzorak 2, Uzorak 3, Uzorak 4, 5 Obrazac
Rupa Dizajn:
OTVORI
E Mehanizam:
No
Ton:
C
:
SevenAngel
:
0004 Ocarina
Ključ materijal:
Keramička
Tijelo Materijal:
Dolomita
Broj Rupe:
12 RUPE
Površinu Materijal:
Keramička
Tehnologije:
Ručno
glasne domet:
13 stepeni, također LA - soprano FA
:
17*9cm
Površinu Tehnologiju:
Crack + Obojeni Crtež

Kupci takođe biraju