.

.

Brass Metal Flautu Xiao ne Dizi Graviranja 81cm G/ F/ E Ključ Xiao Prošaranog Flautu Profesionalni Metal Flautas samoodbrani Oružje

Brass Metal Flautu Xiao ne Dizi Graviranja 81cm G/ F/ E Ključ Xiao Prošaranog Flautu Profesionalni Metal Flautas samoodbrani Oružje

KM 355.67
KM 306.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi


Brass Metal Flautu Xiao ne Dizi Graviranja 81cm G/ F/ E Ključ Xiao Prošaranog Flautu Profesionalni Metal Flautas samoodbrani Oružje
Mi prodajemo takmičarski proizvoda. Molim te, ne poredim naše proizvode sa drugim nisku cijenu proizvoda, svaki proizvod ce biti provjerio zvuk profesionalni muzičar iznad 4 puta prije nego skladištu,mi neće poslati pozitivno proizvoda kupcima, slobodno da kupiš,dobiješ sve što platiš!
Metal Ksiao je 81cm u dužinu sa F ILI G-ili E Ključ, molim vas, ostavite poruku da nam reći koji ključ želiš da kupiš kada napraviti red, inače ćemo srediti isporuka za nasumično. I Ksiao ima 8 ukazuješ rupe, ali također mogu biti smo ispekle do 6 rupe, ako tražiš 6 rupe, javite nam se..
Samo je ime benda i ključ tragovi su ugravirano na frulu acquiescently, ako tražiš druge ugravirano obrazac ili reč sviđa slike pokazao kontaktirajte nas.
Bakra flautu rutinsko održavanje :
Bakra će oksidiraju, što je prirodna reakcija, kako da izbjegnu problemi tragovima oksidacije, uradimo test površinu tragovima oksidacije tretmanom, posle dva meseca posmatranja, boja je još promijeniti. To je također nije pogodan za oplate, jer prst rupe i izbuše također treba poliranje i grešaka, također odvjetnik oplate će to utjecati na zvuk, ako oplate dugo vremena, flautu površinu će nestati, pa razmotrimo dugogodišnji ne koristi takozvani tragovima oksidacije tretman i održavati prednosti bakra materijal sebe, tako da nećemo koristiti oplate.
Onda kako da riješimo tragovima oksidacije problem? Mi smo opremljena sa posebnim krpu za čišćenje, ako se pravilno koristi to može biti jako dobre rezultate.Način je da očisti bakra dimnjak površinu koristio tkanina sa vodom za pola meseca, obriši oksidisano površina, isperi sa vodom i onda suv. Ponovi tri ili četiri puta za dva mjeseca kasnije, onda površinu neće biti oksidisano, uvijek će držati brass je boja. Onda može biti obriši opet nakon šest mjeseci, ili godinu dana kasnije. Novi bakra flautu treba da budeš strpljiva, neka nova bakra flautu oksidisano u prirodni ambijent za neko vrijeme, u isto vrijeme ti je stalo je to lako, flautu će biti veoma lepa. Ovo je posledica naše eksperimente, površinu neće tragovima oksidacije zajedno sa koristi put.
Kvalitet Garantujem :
Mi smo profesionalni kraljevski imenovan odvjetnik tim osigura visoko kvalitetne proizvode i ispravi se pakuje u svaku isporuku.Sigurni smo da nam instrumenti su tačne ton, privlačno zvuči, glatko performans i dražesno izgleda. Svaki proizvod ce biti provjerio i testiran prije isporuka, tako da ćemo ti ponuditi proizvod dobar u kvalitet ali nisku cenu, mi smo mislili da će biti zadovoljan proizvod od nas.
Carine Oslobodi(Manje ili bez Carine Porez Za Vašu Robu!)
Ćemo brod predmet i izvještaj robu vrijednost od do 10.Možda ti treba da platiš bez carine.Ali carine će se otvoriti paket, i revalue proizvode ponekad,imamo dovoljno iskustva da ti pomognem da uzmeš proizvod kroz sigurno.
Vrati :
Ćemo povrat novca ako vas vratiti stvari u roku od 15 dana tvoj račun od sadržaj iz bilo kog razloga. Međutim, kupac bi trebao biti siguran da u stvari vratila u svoj prvobitni uslovima. Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kad su se vratili, kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka, i mi neće dati kupcu na povrat novca. Kupac bi trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka.
Kupac će biti odgovoran za slanje naknade da vratimo stvari.
Povratne informacije :
Mi smo jako cijenim vaše mišljenje i sugestije kao kupca,dat ćemo sve od sebe da dobiti najviše pozitivan feedback na raspolaganju.ako ti se ne sviđa naše proizvode za bilo koji od razloga,molim te, slobodno da nam pošalje tvoje mišijenje,mi ćemo cenim to puno!Molim vas, pozovite me neposredno pre odlaska neutralan ili negativna povratne informacije!
Brass Metal Flautu Xiao ne Dizi Graviranja 81cm G/ F/ E Ključ Xiao Prošaranog Flautu Profesionalni Metal Flautas samoodbrani Oružje

Svojstva

:
F ključ, G ključ
Rupa Dizajn:
OTVORI
E Mehanizam:
No
:
SevenAngel
:
0028 Metal Xiao Flautu
Ključ materijal:
Brass
Ton:
E /F /G
Tijelo Materijal:
Brass
Broj Rupe:
8 rupe
Površinu Materijal:
Brass
Dužinom:
81cm
smo ispekle:
Da
Promjer:
2.5 mm
Težine mesinga Xiao:
850g

Kupci takođe biraju