.

.

Kini profesionalni erhu visokog kvaliteta dunhuanga, erhu dva veze violinu sa lukom i težak slučaj poslati muziku knjigu

Kini profesionalni erhu visokog kvaliteta dunhuanga, erhu dva veze violinu sa lukom i težak slučaj poslati muziku knjigu

KM 423.00
KM 364.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi


Kini profesionalni erhu visokog kvaliteta dunhuanga, erhu dva veze violinu sa lukom i težak slučaj poslati muziku knjigu
Mi prodajemo visoko kvalitetne proizvode. Pariz ne porediti naše proizvode sa drugim nisku cijenu proizvoda, svaki erhu će provjeriti zvuk profesionalni muzičar iznad 4 puta prije nego warehouseout, necemo poslati pozitivno proizvoda kupcima, slobodno da kupiš, dobiješ sve što platiš!
Erhu
U erhu akronim nanhu ("južne violinu"),i ponekad se na Zapadu poznat kao "Kineski violinu" ili "Kineski dva niz violinu," je twostringed pognute muzički instrument, koristi se kao solo instrument kao u malim ansambl i veliki orkestrima. To je najpopularniji instrument u huqin obitelj Kineski pognute niz instrumenata, zajedno sa zhonghu, gaohu, banhu, jinghu, sihu i mnogim drugima. Nekad u oba tradicionalna i savremene komade, to je svestran instrument.
Dijelove erhu :
Qin tong, zvuk kutiju ili rezonator tijela, to je šestougaoni (liu sakrio, južna), osmerougaoni (ba sakrio,sjeverna), ili, manje često, rundu.
Koža, napravljene od pitona. Pitona kožu daje erhu svojim karakterističnim zvuk.
Qin gan, vrat.
Qin tou, gore ili vrh vrata, obično jednostavno krivinu sa komadom kost ili plastičnu na vrhu, ali je ponekad temeljno urezao sa zmajevima glave.
Qin zhou. podešavanja prizemljiti, tradicionalna drveni, ili metala mašina opremu mišiće.
Qian jin, luđak, napravljene od žica, ili, manje često, metalnom kukom.
Nei xian, unutra ili unutrašnji string, obično podešen da D4, najbliži igrač.
Wai xian, napolju ili spoljašnje string, obično podešen da A4.
Qin mama, most, napravljen od drveta.
Gong, luk, je jebeš uređaj da se razlikuju luk kosu napetost.
Gong gan , luk štap, napravljene od bambusa.
Gong mao (, luk kosu, obično bijele konjska dlaka.
Qin dijan, stanu, komad sunđer, osetio, ili tkanine postavio između veze i koža ispod mosta poboljšati zvuk.
Qin tuo - baza, komad drveta zakačen na dnu qín tong da pružamo glatku površinu na koje da se odmori na nozi.
Igra tehniku
Podešavanja
U erhu je skoro uvek okrenuta na pauzi za peti. Unutra niz (najbliži igrač) generalno je podešen da D4 i izvan string da A4. Ovo je isto kao dva usred žica od violine.
Položaj
U erhu je igrao sedi dole, sa zvuk kutiju stavljen na vrhu lijevo bedro i vratu držao vertikalno.
Desna ruka
Luk je držao sa nju stisak. Luk kosa je prilagođen je tako da je malo labav. Napetost pružaju prste desne ruke. Luk kosa je stavio u između dve veze i obje strane pramca kosu su nekada proizvode zvuk, igrač gura luk dalje od tijelo, kada se saginje da je niz (vani niz), i izvuče ga ubaci unutra kada se da savijanje u "iznutra"
D struna.
Osim obično savijanje tehnike koriste za većinu dijelove, erhu također mogu biti uhapšen, obično koristi drugi prste desne ruke. Ovo proizvodi suv, hteo ton (ako neko otvori veze odvojen, zvuk je malo više rezonantnu) koji je ponekad željeni u savremenom komade.
Lijeva ruka
Lijeva ruka promjeni ton konce pritiskom na uzici u normalu harmonijske poena. Kao instrument nema troši, signala je malo zbunjena, ali rezonantnu. Tehnika uključuju hua jin (slajdove), rou xian (vibraciju), huan ba (mijenja položaj), itd.
Ako se bojiš da ne može da igra erhu, to nije bitno, molim te, ne brini, mi cemo poslati engleski verziju
samo-studija knjigu za tebe .Lako je naučiti .
Kvalitet Garantujem :
Mi smo profesionalni kraljevski imenovan odvjetnik tim osigura visoko kvalitetne proizvode i ispravi se pakuje u svaku isporuku. Sigurni smo da nam instrumenti su tačne ton, privlačno zvuči, glatko performans i dražesno izgleda. Svaki proizvod ce biti provjerio i testiran prije isporuka, tako da ćemo ti ponuditi proizvod dobar u kvalitet ali nisku cenu, mislim da će biti zadovoljan proizvod od nas.
Carine Oslobodi ( Manje ili bez Carine Porez Za Vašu Robu!)
Ćemo brod predmet i izvještaj robu vrednost za najnižu cijenu. Možda ti treba da platiš bez carine. Ali carine će se otvoriti paket, i revalue proizvode ponekad, imamo dovoljno iskustva da ti pomognem da uzmeš proizvod kroz sigurno.
Povratne informacije :
Mi smo jako cijenim vaše mišljenje i sugestije kao kupca, dat ćemo sve od sebe da dobiti najviše pozitivan feedback na raspolaganju. ako ti se ne sviđa naše proizvode za bilo koji od razloga, molim te, slobodno da nam pošalje tvoje mišijenje, mi ćemo cenim to puno! Molim vas, pozovite me neposredno pre odlaska na nurtual ili negativna povratne informacije!
Mi Će Riješiti Bilo Važno Možda ćete se Sresti u Našem Poslu!
Vjerujem u Boga i Upotrijebi Srce Sve da Radim!
Na kraju bar si fina u kupovinu ovdje!
Ako se bojiš da ne može da igra erhu, to nije bitno, molim te, ne brini, mi cemo poslati engleski verziju
samo-studija knjigu za tebe .

Svojstva

TOP MATERIJAL:
lignumvitae erhu
:
SevenAngel
:
81

Kupci takođe biraju