.

.

freeshipping 2pcs/mnogo Plavi silikonske signal NRF51822 signal podršku eddystone

freeshipping 2pcs/mnogo Plavi silikonske signal NRF51822 signal podršku eddystone

KM 30.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi


NRF51822 ibeacon Modul MOĆI 4.0 bluetooth signal eddystone svetionici
Šta Karakteristika naše IBeacon ? Razvoj i proizvodnja uključujući firmvare i hardvera sve do Wellcore Technologie i Beacon ime ,UUID, Majore, Manje vrijednosti i emitovanje interval može promijeniti od mušterija Izgradio-u, uparili su lozinka za druge spriječiti da modifikujemo podešavanja i Beacon serijski ID mogu se pretvarati, to će pomoći mušterija lako razlikovati koja je prava - Baterija kapaciteta inteligentan otkrivanje i obavještenje članak O/S Moć Dugme . Podrške ostalih prilagoditi prijavu firmvare
Šta Specifikacije od naših IBeacon ?
Stavka
Vrednost
Primjedbe
Firmvare
i Beacon
Verziju 1.3.1
Baterija model
CR2477
Novčić bateriju, 3.0 Vdc, 1 pc
Operacija Frekvenciju
2400-2483.5 MHz
Programiran
Frekvenciju Greška
+/- 20 KHz
Modulation
Q-QPSK
Pripremite se trenutni
100u A
Zavisi na dužnosti ciklus/emitovanje frekvenciju
Emitovanje Frekvenciju
900m S
Dužnost ciklus
Izlazne Snage
0 d Bm
Prvobitno stanje, programiran
Primamo Osjetljivost
-93d Bm
Osjetljivost mode
Prijenos udaljenost
50-70 metara
SJEĆATE
Antenu
50ohm
Na brodu/ PCB Antenu
Veličine
56mm*41mm*18mm
Operacija Napon
2.0-od 3,6 V
DC
Proizvod Fotografije
Kako da se Promenim i okruženje našeg IBeacon ? Ime i Beacon : WGX Signal UUID : 2 5 6 D B5 OD FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0 Veliki i Manji : 0000 (dozvoljeno Samo brojčane) Prijenos Energije : 0db (za Lokaciju koristeći) originalni lozinku : 140611 IBeacon priručnik (Kontakt nas)
Koristi Platforma
Primaoca (mobilni) hardvera mora biti Bluetooth 4.0 ili više, softver zahtijeva Android 4.3 ili iznad Jabuka IOS5.0 više.
Test Softver
Softver Ime : Svijetlo plavi, softver možete preuzeti slobodna od Jabuka APLIKACIJU radnju.
Ili potragu APLIKACIJU Ime : "Wellcore Signal Alat" u APLIKACIJU RADNJU .
Android APLIKACIJU će je poslao e-mail.
Promijeni UUID
UUID je 16 cifara (32 likovi) HEX vrijednost , uobičajeni vrijednost je : 2 5 6 D B5 OD FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 E0,Na primjer,promijeniti UUID biti : 2 5 6 D B5 OD FB 48 D2 B0 60 D0 F5 A7 10 96 1,onda napiši Odgovarajući vrijednosti na "Pišem novu vrijednost", Zatvor Uradio kad je završio.U međuvremenu,novi set UUID pokazuje na "Čitam",Obavijest : uređaji ne može biti pretražili na Locirati ibeacon nakon što je završio promijeniti UUID, Kao Naći ibeacon mogu samo pokazuje da je Registrovan uređaj,tako da ti je potrebno da dodam modificiranu UUID uređaj na Opcije i Beacon Odašiljač.
Promijeni Major
Veliki je broj 2(4characters) HEX vrijednost, uobičajene vrijednosti je : 0000,Na primjer,promijeniti Majore biti : 8810,Onda napiši Odgovarajući vrijednosti u "Pišem novu vrijednost", Klik Uradio kad je završio. U međuvremenu, nove Glavne pokazuje na više Čitati.
Promijeni Manja
Manji je 2 prsta(4characters) HEX vrijednost, uobičajene vrijednosti je : 0000, Na primjer, promijeniti Manje biti : 8811,Onda napiši Odgovarajući vrijednosti u "Pišem novu vrijednost", Klik Uradio kad je završio.U međuvremenu, novi set Manje pokazuje na više Čitati.
Neka Pitanja u vezi ibeacons? 1.Kako je kvaliteta i cijena WELLCORE svetionici ? Wellcore je profesionalac ibeacon proizvodnju u Kini i drži svoje fabrike i sa inženjeri za ponuditi Konsalting i savet, kvalitet je vrlo pouzdan i cijena je fabrika direktno cijenu. Beacon garancija je 12months i ako se krivica kada primili, porpavljacemo ili promijeniti nove mušterije, i mi ćemo ponudu odlične popust u budućnost naređenja. 2. Uradi WELLCORE svetionici Certifikat ? Da, sve Wellcore svjetionici su sa FCC/CE/Ro HS Certifikata, možemo pružiti klijentima kad god ako treba. 3. Uradi WELLCORE svetionici posao sa l-P-h-o-es i Android telefone? Da, Wellcore svetionici posao sa i OS 5 i Android 4.3 ili iznad. 4.Kako mogu da ako se svjetionici ako kupio sam uzorke ? Wellcore će pružiti dokument za mušterije ako se svjetionici, će također pružamo aplikacije za testiranje, sdk za razvoj aplikacije,i sa video pokazati jasno sve korake u konfiguraciji. 5.Koliko svetionici vrste mogu da WELLCORE pružamo tako daleko ? Wellcore je pružanje 11 vrsta svetionici, neki su normalni svetionici, neki su solarnu ćeliju svetionici, neki su vodootporne svetionici,neki su naljepnicu svetionici. 6. Šta resursa koji Wellcore može pružiti da mušterije? Wellcore može pružiti ibeacon firmvare, ibeacon SDK, Android, IOS APLIKACIJU za svoje mušterije. 7. Mogu Wellcore običaj svetionici ? Da, Wellcore je u mogućnosti da prilagoditi odašiljače, sa posebnim funkcije, slučaj, PCBs, Boje , Otisak Logo svetionici prema kupaca zahtjeva brzo sa nisku cijenu.

Svojstva

Jezik:
Engleski
Kompatibilnosti:
Sve Kompatibilni
:
wellcore
:
Passometer,Visinu Metar,Poruka Podsjetnik,Spavati Tragač,Daljinski,Guraj Poruku
Prijavu Uzrasta:
Odrasle
:
beacon
Model:
Vodootporan iBeacon-W908N
Glavni čip :
NRF51822
Sistem :
IOS 7.0, Android 4.3 ili iznad
Radi domet :
70m
postavljanje frekvenciju:
100ms ili više
:
56*41*18mm
Prijavu:
Bežični Kontrolu
Baterije :
12 mjeseca ,Mogu zamijeniti

Kupci takođe biraju