.

.

[Haotian vegetarijanac] antikviteta bakra čep za 1,8 m / Antikviteta Hardvera i opremu od bakra / HTI-017

[Haotian vegetarijanac] antikviteta bakra čep za 1,8 m / Antikviteta Hardvera i opremu od bakra / HTI-017

KM 90.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Visok je preporučio bih također besplatno ovdje! ///D zar ne 1.90 10 CM zar ne 16.00 Antikviteta bakra bravu / Ming i Qing antikviteta nameštaj, brass je ostalo / Kineski ukras opremu od bakra D ¥ 35.00 //// ¥ 38.00 //D zar ne 70.00 HTB ¥ 32.50 ¥ 1.00 //// ¥ 8.00 ja bih također besplatno ovdje! Kolekciju radnju]
Model : HTI-017
Specifikacije : promjeru 1.8 cm,
Materijal : Bras prefinjena
Boja : bras
Naslov : Antikviteta bakra pokvario Plam
Dostupan boje : bras, crni, bronzana
Opis : da li Kap podnijeti negative, ali i radiš razne ukrasni sadržaj
Naša obaveza :
Sledećeg dana, bila sam u tvoju radnju da kupi robu od sedam dana od datuma za prijem robe ne nosim, ogrebotina, zaljubljen okolnostima, ako je bilo koja je na raspolaganju da kvalitet proizvod sebe, kao i ti bi kao da sedam dana bez razloga da se vrati kontaktirajte nas prodaje mušterije, mi ćemo obezbediti sa najbrže vrijeme za povrat ili razmjene :
1. Gdje ja kupujem je prodao naša dobra da, garantovano kvalitet. Ako si dobio robu kvalitet problem, kontaktirajte nas, u skladu s uvjetima koje su se vratili uživati besplatno tretman, uključujući teretni napred i nazad će, takođe, biti našu potpunu posvećenost. 2. Naše sve proizvode su odvedeni u nekako sami za sebe, da su dobili ono što vide! Podsetnik : proizvod je označio sa skladu veličini i težini, molim vas pažljivo pogledajte pre nego što!
3. Naše proizvode i prodavnicu jer u isto vrijeme prodaje, inventar promjene su neizbježno, snimljen pre nego što možete kontaktirati vlasnik li robu. Namještaj i dekoracije kompanije od prijatelja sa teret vlasnik može zvati direktno o naredbu detalje! Također možete kontaktirati vlasnik da pitam opremu od bakra informacija!
4. Imamo profesionalno iskustvo u prodaji od bakra stvari, da ćemo pokušati da odgovorim na tvoje sumnje i ugradnja roba!
5. NAŠA roba, kao što stil, veličina, boje i ostali ne-proizvod kvalitet problemi nisu zadovoljni, možemo sedam dana bez razloga da se vrati. Vratio robu da se osigura ne nosim, ogrebotina, lomi i ljudski faktor ili steta izazvana nepropisno koristiti. Pored kvalitet proizvod sebe, cijena mailing sve, express da moja radnja će biti stvaraju osobe će biti plaćeni od mušterija.
Služba Tel : 18911388477 Vezana Proizvoda Prodaju cijenu zar ne 280 Yuan
Bakra radnju prvi zvijer obarač podnijeti
Kvake zar lava glavu
Podnijeti HTA-042 cijenu zar ne 14.5 Yuan
Kineski kući opremu od bakra / bakra
Ploču briga / spremaju se materijala / bakra prsten /
Slika visi "drţanih do dospijeća" -019 cijenu zar ne 46.5 Yuan
Bakra kvake / Antikviteta pet
Zlato / Antikviteta nameštaj oprema / bakra napunjen
Nakit HTB-014 cijenu zar ne 420 Yuan
Bakra umjetnost bakra olakšanje
Rezbarije ukrase zanata ukrase
Poslovni Poklon Konju HTW-003 cijenu zar ne 4500 Yuan
Bakra vratima / Antikviteta
/
Dodatke HTJ-005 ja bih također besplatno ovdje!

Svojstva

DIY Zalihe:
Električni
Model:
HTI-017
kategorija:
Stan blok

Kupci takođe biraju