.

.

[Haotian vegetarijanac] Kineski antikviteta Ming i Qing nameštaj opremu od bakra bakra vrata bakra podnijeti 18CM crna

[Haotian vegetarijanac] Kineski antikviteta Ming i Qing nameštaj opremu od bakra bakra vrata bakra podnijeti 18CM crna

KM 77.00
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Visok je preporučio bih također besplatno ovdje! ///D zar ne 1.90 10 CM zar ne 16.00 Antikviteta bakra bravu / Ming i Qing antikviteta nameštaj, brass je ostalo / Kineski ukras opremu od bakra D ¥ 35.00 //// ¥ 38.00 //D zar ne 70.00 HTB ¥ 32.50 ¥ 1.00 //// ¥ 8.00 ja bih također besplatno ovdje! Kolekciju radnju] Model : HTB-112
Velicina : 18cm promjeru dva komada
Materijal : Bras prefinjena
Boja : Crna,
Naslov : Antikviteta cvijet pola kruga svjetlo podnijeti
Dostupan boje : bras, crni,
Opis : početnu listu cijena za određenu cijenu, uključujući instalaciju pribor Naša obaveza :
Sledećeg dana, bila sam u tvoju radnju da kupi robu od sedam dana od datuma za prijem robe ne nosim, ogrebotina, zaljubljen okolnostima, ako je bilo koja je na raspolaganju da kvalitet proizvod sebe, kao i ti bi kao da sedam dana bez razloga da se vrati kontaktirajte nas prodaje mušterije, mi ćemo obezbediti sa najbrže vrijeme za povrat ili razmjene :
1. Gdje ja kupujem je prodao naša dobra da, garantovano kvalitet. Ako si dobio robu kvalitet problem, kontaktirajte nas, u skladu s uvjetima koje su se vratili uživati besplatno tretman, uključujući teretni nazad i napred to će, takođe, biti našu potpunu posvećenost . 2 . Naše sve proizvode su odvedeni u nekako sami za sebe, da su dobili ono što vide! Podsetnik : proizvod je označio sa skladu veličini i težini, molim vas pažljivo pogledajte pre nego što!
3. Naše proizvode i prodavnicu jer u isto vrijeme prodaje, inventar promjene su neizbježno, snimljen pre nego što možete kontaktirati vlasnik li robu. Namještaj i dekoracije kompanije od prijatelja sa teret vlasnik može zvati direktno o naredbu detalje! Također možete kontaktirati vlasnik da pitam opremu od bakra informacija!
4. Imamo profesionalno iskustvo u prodaji od bakra stvari, da ćemo pokušati da odgovorim na tvoje sumnje i ugradnja roba! 5. NAŠA roba, kao što stil, veličina, boje i ostali ne-proizvod kvalitet problemi nisu zadovoljni, možemo sedam dana bez razloga da se vrati. Vratio robu da se osigura ne nosim, ogrebotina, lomi i ljudski faktor ili steta izazvana nepropisno koristiti. Pored kvalitet proizvod sebe, cijena mailing sve, express da moja radnja će biti stvaraju osobe će biti plaćeni od mušterija.
Služba Tel : 18911388477 Vezana Proizvoda

Svojstva

:
Kvake
DIY Zalihe:
Električni
Model:
HTB-112
Formi:
Rundu
Boja završi:
boje bakra
:
boje bakra

Kupci takođe biraju