.

.

[Haotian vegetarijanac] bakra pravo nositi / police podnijeti / kabineta podnijeti 18cmHTC-144

[Haotian vegetarijanac] bakra pravo nositi / police podnijeti / kabineta podnijeti 18cmHTC-144

KM 123.90
Iznos
U obrascu koji je dostupan narudžbi

Model : HTC-144
Specifikacije : Dužina 18cm, širina 3cm
Materijal : Bras prefinjena
Boja : Bronzanog
Naslov : Antikviteta bakra graviranja pravo nositi (Merline, bambus i hrizantema)
Dostupan boje : bras, crni, bronzana
Opis : par od prodaje da plati cijenu za određenu cijenu, uključujući instalaciju pribor, Naša obaveza :
Sledećeg dana, bila sam u tvoju radnju da kupi robu od sedam dana od datuma za prijem robe ne nosim, ogrebotina, zaljubljen okolnostima, ako je bilo koja je na raspolaganju da kvalitet proizvod sebe, kao i ti bi kao da sedam dana bez razloga da se vrati kontaktirajte nas prodaje mušterije, mi ćemo obezbediti sa najbrže vrijeme za povrat ili razmjene :
1. Gdje ja kupujem je prodao naša dobra da, garantovano kvalitet. Ako si dobio robu kvalitet problem, kontaktirajte nas, u skladu s uvjetima koje su se vratili uživati besplatno tretman, uključujući teretni napred i nazad će, takođe, biti našu potpunu posvećenost. 2. Naše sve proizvode su odvedeni u nekako sami za sebe, da su dobili ono što vide! Podsetnik : proizvod je označio sa skladu veličini i težini, molim vas pažljivo pogledajte pre nego što!
3. Naše proizvode i prodavnicu jer u isto vrijeme prodaje, inventar promjene su neizbježno, snimljen pre nego što možete kontaktirati vlasnik li robu. Namještaj i dekoracije kompanije od prijatelja sa teret vlasnik može zvati direktno o naredbu detalje! Također možete kontaktirati vlasnik da pitam opremu od bakra informacija!
4. Imamo profesionalno iskustvo u prodaji od bakra stvari, da ćemo pokušati da odgovorim na tvoje sumnje i ugradnja roba!
5. NAŠA roba, kao što stil, veličina, boje i ostali ne-proizvod kvalitet problemi nisu zadovoljni, možemo sedam dana bez razloga da se vrati. Vratio robu da se osigura ne nosim, ogrebotina, lomi i ljudski faktor ili steta izazvana nepropisno koristiti. Pored kvalitet proizvod sebe, cijena mailing sve, express da moja radnja će biti stvaraju osobe će biti plaćeni od mušterija.

Svojstva

:
Kvake
DIY Zalihe:
Električni
Model:
HTC-144
:
Bakra
Igru:
Jedan rupi
:
vrata

Kupci takođe biraju